Tarieven Huwelijksfotografie

Basis pakket : € 395,=
Ceremonie en foto-shoot inclusief bewerking van de foto’s en levering op cd/dvd/usb in hoge resolutie.

Standaard pakket : € 695,=
Ceremonie, foto-shoot en aansnijden van de taart inclusief bewerking van de foto’s en levering op cd/dvd/usb in hoge resolutie.

Premium pakket : € 995,=
Aankleden, ceremonie, foto-shoot, aansnijden van de taart en aanwezigheid op receptie inclusief bewerking van de foto’s en levering op cd/dvd/usb in hoge resolutie.

Het is mijn gewoonte om vooraf een gesprek te hebben met het bruidspaar om hen de mogelijkheid te bieden hun wensen aan mij kenbaar te maken.
Ook bied ik de mogelijkheid een korte pre-shoot te boeken voor een bedrag van € 150,=.

Ik ga dan met het paar op pad en maak een aantal leuke foto’s op een locatie naar keuze.
Is na deze pre-shoot de klik aanwezig en word ik jullie fotograaf voor het huwelijk dan geef ik € 50,= korting op het basis pakket, € 100,= op het dag pakket en € 150,= op het premium pakket.

Om een datum vast te laten zetten vraag ik een aanbetaling van 25 % met een minimum van € 100,=.

Nieuw in ons pakket voor het bruidspaar is de mogelijkheid om een after-shoot te boeken. Dit betekent dat we een aantal weken na de bruiloft weer op pad gaan in de bruidskleding op een locatie naar keuze. U kunt deze after-shoot bijboeken voor een bedrag van € 150,=. Deze shoot duurt ongeveer 2 uur en is inclusief bewerking van de foto’s en levering op cd/dvd/usb in hoge resolutie.


Tarieven Fotografie

Fotoshoot Studio of op locatie: € 125,-
Dit tarief geldt voor een fotoshoot van maximaal 2 personen en is inclusief bewerking van de foto’s en levering op cd/dvd in hoge resolutie.
Voor elke persoon extra geldt een meerprijs van € 15 per persoon.

Cake Smash: € 125,-
Dit tarief geldt voor een fotoshoot van 1 kindje, voorafgaand maken wij eerst'schone' fotosessie. Tarief is inclusief bewerking van de foto’s
en levering op cd/dvd in hoge resolutie.
De kosten voor de Giant Muffin bedragen € 15,- en optioneel kunt u kiezen voor een stoffen slinger met naam welke u natuurlijk mee
naar huis kmag nemen. Kosten voor de slinger zijn uiteraard afhankelijk van de lengte van de naam.

Profielfoto's op locatie of in de studio: € 50,-
Dit tarief geldt voor een fotoshoot van één persoon en is inclusief bewerking van de foto's en levering op cd/dvd in hoge resolutie.

Foto's van uw huisdier, op locatie of in de studio: € 65,-
Dit tarief geldt voor een fotoshoot van één huisdier en is inclusief bewerking van de foto's en levering op cd/dvd in hoge resolutie.

Bij ons nooit extra kosten! Stuurt u ons een mailtje voor meer informatie?

Contact

Foto-Konijnenburg is bereikbaar via info@foto-konijnenburg.nl of via 06 186 86 040

Foto konijnenburg